Vi søker flere kokker til vårt team, det gjelder stillinger som: kjøkkensjef, soussjef og kokk på heltid/deltid.

vi ansetter kokker

Foodlab AS er en catering bedrift som tilbyr alt fra levering av lunsj og enkle småretter til bedrifter og filmopptak, til komplette arrangementer. Vi har erfaring siden 2013 innen gjennomføring av bryllup, firmafester og andre større eventer. Vi er opptatt av å bruke de beste råvarer, gjerne gjennom kortreist og lokal mat i vår produksjon.

Vi er interessert i å investere i deg som er ung og har lyst til å utvikle deg selv. Vi ser etter deg som er blid, engasjert, kreativ og pliktoppfyllende. Det er positivt om du har et hjerte for menyutvikling og fornøyde spisegjester i tillegg. Det legges videre vekt på at du er fleksibel og har førerkort klasse B.

Vi har et sentralt beliggende kjøkken på Universitetsgata, arbeidstidene er i første hand dagtid.

Send CV og en søknad hvor du forklarer litt om deg selv til: carl@foodlab.no