Foodlab kokkene Marcus Pettersson og Robin Halling tok turen over grensen for å representere Foodlab i det Svenske Grill & BBQ Mesterskapet (Grill SM). Etter to dager med tøff konkurranse mot den svenske eliten kom Foodlab hjem med to gull, et sølv i delkonkurransene og sølv sammenlagt.

Sammen med våre samarbeidspartnere Bama, AGA, Krosby og Sægers ser vi nå frem mot Europamesterskapet i grill og BBQ i Bremen, Tyskland på sensommeren. Som en del av våre forberedelser til EM tilbyr Foodlab nå å stille med sitt kokkelag på ditt arrangement i sommer. Dette er i tillegg til at vi hele tiden jobber med å videreutvikle vårt fine dining konsept og Foodlab Basic.

Takk til AGA, Krosby, Sægers og Bama for godt samarbeid så langt.

Ta gjerne kontakt med oss på post@foodlab.no eller telefon: Marcus: 412 56 738