Vi søker flere kokker til vårt team!

Vi søker flere kokker til vårt team!


Vi søker flere kokker til vårt team, det gjelder stillinger som: kjøkkensjef, soussjef og kokk på heltid/deltid.

vi ansetter kokker

Foodlab AS er en catering bedrift som tilbyr alt fra levering av lunsj og enkle småretter til bedrifter og filmopptak, til komplette arrangementer. Vi har erfaring siden 2013 innen gjennomføring av bryllup, firmafester og andre større eventer. Vi er opptatt av å bruke de beste råvarer, gjerne gjennom kortreist og lokal mat i vår produksjon.

Vi er interessert i å investere i deg som er ung og har lyst til å utvikle deg selv. Vi ser etter deg som er blid, engasjert, kreativ og pliktoppfyllende. Det er positivt om du har et hjerte for menyutvikling og fornøyde spisegjester i tillegg. Det legges videre vekt på at du er fleksibel og har førerkort klasse B.

Vi har et sentralt beliggende kjøkken på Universitetsgata, arbeidstidene er i første hand dagtid.

Send CV og en søknad hvor du forklarer litt om deg selv til: carl@foodlab.no 

Comment

To nye norske restauranter med en stjerne i Michelin-guiden!

På mandag ble årets Michelin-stjerner utlevert i København - og dette ble et unikt stjerneregn for Trondheims del, da de to nye restaurantene ligger i Trondheim, gratulerar sier vi til restaurant Fagn och Credo!

I fjor fikk Norge og Danmark sine første restauranter med tre stjerner, men først i år gikk en svensk restaurant (Restaurang Frantzén i Stockholm) opp til nå det nivået å. I Norge er det Maemo som har 3 stjernor, som også i 2019 får beholde stjernene, i likhet med danske Geranium. Vidare så har alle restauranter i nord som mottok stjerner i fjor fått lov til å beholde sine stjerner.

Stjernene i guiden er basert utelukkende på maten som serveres. Inspektørene har fem kriterier for å overholde:

  1. Kvaliteten på råvarene

  2. "The craft" - det vil si smaken og forberedelsene

  3. "Personlighet" - det vil si hvor godt kokken lykkes med å finne sitt eget uttrykk

  4. Verdi for pengene

  5. Kvalitet over tid - det burde være en like fantastisk opplevelse uansett når du besøker restauranten.

Den første michelin guiden kom ut i Frankrike i 1900 på initiativ av den franske dekkprodusenten Michelin og ble gitt til alle nye bileiere. Det var da for det meste en veiledning til bensinstasjoner, men ga å tips om hvordan du bytter dekk og hvor du skal få mat og tak over hodet.

I 1900 var det ca 5000 biler i Frankrike, og 95 prosent av eierne var bosatt i Paris. Formålet med guiden var å markedsføre bilen og få folk til å kjøre ut på landsbygda for å tråkke på dekkene - slik at Michelin i sin tur kunne selge flere dekk. Stjernene deles ut etter at Michelin-inspektører i løpet av året anonymt har besøkt restauranter Norden over.

Lurer du på hvorfor vi ikke har noe stjerner? Så er det fordi vi ikke er en restaurant, men vår kjøkkensjef Richie Boccaro har jobbet ved El Celler de Can Roca i Spania som er en av verdens fem beste restauranter med sine 3 stjerner!

Comment

FOODLAB har en ny logo!

FOODLAB har en ny logo!

Logoen skal gi bedre forutsetninger for å signalisere at FOODLAB AS er et bredt cateringselskap. Vårt mål er fortsatt å servere våre kunder det vi mener er Norges råeste catering.

Nytt for i år er vårt lunsjkonsept til Oslos bedrifter som er et steg nærmare våres mål!

foodlab.ikon.png
foodlab_logo_positiv.png

FOODLAB I GRILL SM: 2 GULL OG 2 SØLV

FOODLAB I GRILL SM: 2 GULL OG 2 SØLV

Foodlab kokkene Marcus Pettersson og Robin Halling tok turen over grensen for å representere Foodlab i det Svenske Grill & BBQ Mesterskapet (Grill SM). Etter to dager med tøff konkurranse mot den svenske eliten kom Foodlab hjem med to gull, et sølv i delkonkurransene og sølv sammenlagt.

Sammen med våre samarbeidspartnere Bama, AGA, Krosby og Sægers ser vi nå frem mot Europamesterskapet i grill og BBQ i Bremen, Tyskland på sensommeren. Som en del av våre forberedelser til EM tilbyr Foodlab nå å stille med sitt kokkelag på ditt arrangement i sommer. Dette er i tillegg til at vi hele tiden jobber med å videreutvikle vårt fine dining konsept og Foodlab Basic.

Takk til AGA, Krosby, Sægers og Bama for godt samarbeid så langt.

Ta gjerne kontakt med oss på post@foodlab.no eller telefon: Marcus: 412 56 738