IMG_0278.JPG

 

Betingelser

 

Minimum bestilling

Det minste antallet vi leverer til er 10 personer, ta gjerne kontakt med oss ved antall under dette.

 

Bestillingsfrist

Bestillinger må bekreftes 3 dager før levering. Grunnen til dette er at vi lager all vår mat fra grunnen av uten snarveier for å kunne levere et optimalt produkt hver gang.

Ved større selskap over 50 personer anbefaler vi å være ute i god tid og gjerne ta kontakt med oss direkte på post@foodlab.no

 

Levering

Hverdager/Kveld/Helg/Helligdager: 700,- (HERAV 140,- MVA.)

for lunsjen er det 240,- / levering

 

Leie av kokk

Antall timer brukt avtales på forhånd (minimum 3 timer).

Leie av kokk:                       400,- pr. time (HERAV 80,- mva.)

Leie av bartender:               400,- pr. time (HERAV 80,- mva.)

Leie personell per døgn:     5,000,- PR. Døgn (herav 1,000,- mva.)

 

Avbestilling:

Bestilling kan endres inntil 72 timer før levering

Avbestilling 72- 48 timer før levering faktureres 50%

Avbestilling under 48 timer faktureres i sin helhet.

 

Fakturering

Ordrer faktureres fortløpende etter leveranse. Forfall for betaling er 10 dager etter fakturadato.

Fakturagebyr: 0,- (faktura sendt papirløst)

 

Retur av utstyr:

Retur av utstyr avtales på forhånd.

Leietaker plikter å returnere utstyr til avtalt tid, ved avvik vil leietaker bli belastes med en ekstra leieperiode.

Returadresse:

Foodlab AS

Universitetsgaten 26

0164 Oslo